Pe tine ce te motivează să te ridici atunci când cazi?

Discursul poate fi văzut aici

Adevărul este că într-o zi veţi muri. Iar atunci nu vor mai conta banii pentru care aţi trudit şi nici funcţile înalte pe care le-aţi avut. Ceea ce veţi lua cu voi va fi caracterul pe care l-aţi dobândit de-a lungul vieţii, iar în urma voastră va rămâne doar iubirea cu care i-aţi iubit pe ceilalalţi.

Prin urmare, fiţi eroi, nu victime. Fiţi soluţii, nu probleme. Fiţi genul de oameni care să îi motiveze pe cei din jurul lor să devina ca şi voi: exemple, oameni integri. Fiţi mai degrabă cei care zâmbesc primii şi nu cei care uită să zâmbească. Încercaţi să scoateţi la iveală tot ce e mai bun în oamenii de lângă voi şi în acest mod veţi scoate la iveală, de fapt, ce e mai bun în voi. Nu uitaţi că oamenii puternici nu doboară, ci îi înalţă pe alţii.

Iar dacă într-o zi veţi eşua, fiţi motivaţi să vă ridicaţi şi să mergeţi mai departe. Fiţi motivaţi de gândul că planul lui Dumnezeu pentru viaţa voastră este mai măreţ decât cel mai grandios vis al vostru, iar atâta timp cât Îl veţi pune pe El pe primul loc în tot ce veţi face, nimeni şi nimic nu Îl va împiedica pe El să îşi ducă la îndeplinire planul Lui cu privire la viaţa voastră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s